Den nye produktkatalogen, nr. 44, fra Hoffmann Group tilbyr 4.240 nye artikler.

Hoffmann Group presenterer sitt 44. opplag av sin "oransje verktøysbibel" !

Hoffmann-Appen finns tilgjengelig for nedlastning uten kostnad via iTunes og Google Play for Apple og Android smart telefoner.

Den nye katalogen, som publiseres den 1. August, inneholder 4.240 nye artikler hvor av 2.901 finnes innom områdene skjærende bearbeiding og spennteknikk. Inklusiv sitt eget kvalitets varemerke GARANT tilbyr Europas ledende leverandør av kvalitetsverktøy mer en 55.000 produkter fra verdensledende produsenter. Hoffmann har nå lansert en gratis-APP i tillegg til det brede informasjonstilbudet som finnes online. Appen finnes tilgjengelig for gratis nedlastning på vanlig måte.

 

Optimal produktpresentasjon – digitalt og internasjonalt

Det nye opplaget av katalogen er spesielt strukturert for brukervennlig produktvalg. E-shopen og Hoffmann-appen forenkler og gjør ordreprosessen raskere. Mobil-appen lenker den trykte katalogversjonen med online presentasjonen, og den ekstra informasjonen som finnes tilgjengelig der.

Alle produktdata er således tilgjengelige, selv om du er på ”farten”. Siden introduksjonen i fjor har appen blitt lastet ned nesten 9.000 ganger. Akkurat som den trykte utgaven, så finnes appen tilgjengelig på 16 språk.

 

Hoffmann Group -Europas ledende leverandør av kvalitetsverktøy, kombinerer handel med både produksjons- og service kompetanse. Denne kombinasjonen garanterer pålitelighet angående leveranser, kvalitet og produktivitet innen verktøysektoren for mer en 135.000 kunder. Dette gjelder også optimal rådgivning – fra analyse av individuelle behov frem til effektiv bruk av produktene.

Selskapet, med sine partnere rundt i verden og ca. 2.500 medarbeidere, server så vel multinasjonale selskaper som middelstore og små selskaper i mer en 50 land. Omsetningen i 2012 var 960 millioner Euro Worldwide.

 
Ravema AS, Ringeriksveien 32 F, 3414 LIERSTRANDA | Tlf 66 85 90 10 | Faks 66 85 90 13