Ravemaskolen - Opplæring i forkant av teknikken

Økt kunnskapsnivå gir større utbytte for kundens investering i maskiner og utstyr. Vi satser derfor stort på å tilby bra, relevant opplæring for operatører og teknikere i Teknikksenter, Värnamo. Her foregår opplæring etter fastsatte planer, i forkant av utviklingen.

Vår opplæring omfatter både teoretiske kurs og praktisk trening. De teoretiske kursene gjennomføres i våre godt utstyrte undervisningslokaler. I utstillingshallen prøver deltakerene sine praktiske kunnskaper i maskinene. Praktisk trening dominerer, og dette betyr at deltakerene kan bruke kunnskapen direkte i sin daglige arbeidssituasjon.

Last ned Opplæring skjema 2014 (pdf)
Programmeringsopplæring
Kursene er spesielt beregnet på programmerere og operatører i bedrifter som allerede har eller har til hensikt å skaffe noen av våre numerisk styrte maskiner.
Operatøropplæring
Denne opplæringen arrangeres som regel i forbindelse med at maskinen og maskinsystemet installeres.

Spesialtilpasset opplæring
Dersom du har spesielle problem med bearbeiding av dine detaljer, kan våre produktspesialister, som har lang produksjonsteknisk erfaring, skreddersy opplæringen.

Vedlikeholdsopplæring
Denne opplæringen gir informasjon og opplæring i maskinens mekaniske oppbygging, elektrisk felsøking, samt forebyggende vedlikehold. Opplæringen er beregnet for vedlikeholds personell.

Internopplæring
Produktspesialister og teknikere i Ravema får kontinuerlig opplæring på alle nye maskinmodeller fra Mazak.

 
Ravema AS, Ringeriksveien 32 F, 3414 LIERSTRANDA | Tlf 66 85 90 10 | Faks 66 85 90 13