Akutt hjelp

Produktprogram Måleverktøy

Berøringsfri måling

Berøringsfri måling innebærer at målingen gjøres ved hjelp av kamera og grønt lys, som leser delen. Systemet leser arbeidsstykket i en helautomatisk, optisk løsning og analyserer konturene av komplekse arbeidsstykker på ekstremt kort tid. Når teknologien brukes i produksjonsprosessen, minimerer man ikke bare risikoen for feilkilder, men man sparer også tid, kostnader og ressurser.

Ravema har et historisk langt samarbeid med Jenoptik og Wenzel, markedsledende leverandører av berøringsfri måling. Deres optiske målesystemer har omfattende kompetanse, høyteknologiske innovasjoner og lang erfaring med berøringsfri måling. Brukergrensesnittet gjør det enkelt å fullføre målingene – fra oppsett av testplaner til de mest kompliserte målingene. Programvaren er enkel å lære, forstå og bruke, og rask tilpasning til de definerte arbeidsstykkene og kartlegging av komplekse arbeidsstykker er en selvfølge.

Spesialistene våre hjelper dere med å finne den løsningen som passer best for din bedrift. Vi modifiserer alle systemer for å oppfylle dine konkrete krav, og vi kan utvikle skreddersydde løsninger for dine behov.

Kontakt meg for mer info:

Stefan Gustafsson

Salg Måleteknikk

 

Tel: +46 370 489 03

E-post: stgu@ravema.se

Stefan Wiberg

Produktspesialist Måleteknikk

 

Tel: +46 370 489 15

E-post: stwi@ravema.se

Jacob Lindström

Kundeservice Verktøy/Måleteknikk

 

Tel: +46 489 00

E-post: kund@ravema.se