Akutt hjelp

Styresystem & Software

Styresystem og programvare

Mazatrol

Mazatrol, verdens første dialogprogrammerte styresystem, ble lansert allerede i 1981. I 1998 ble Mazatrol fusjonert med en PC og dannet grunnlaget for en unik virkningsgrad. I dag tilbys en rekke intelligente funksjoner for økt produktivitet og god brukervennlighet.

Mazak Smooth Technology

Avansert og optimalisert programmering av kompleks geometri

Smooth har revolusjonert måten verktøymaskinene våre presterer på. Ved å håndtere hele spennet, fra programmering og fjerninga v metall til automasjon og datainnsamling, gir denne sømløse plattformen deg høyere hastighet, bedre nøyaktighet, funksjonalitet og ergonomi i verdensklasse.

Hvert av de fire Smooth-systemene gir deg helintegrerte innovasjoner og uendelige muligheter for å gjøre jobben din enklere slik at du kan bli mer produktiv. Smooth er mer enn en maskin- og programvare. Plattformen inneholder alle de nødvendige verktøyene for at du skal kunne være konkurransedyktig, nå målene dine og finne nye vekstmuligheter.
 

Matrix 2 og Nexus 2

Programmering for komplekse arbeidsstykker

Gjør det enklere å lage programmer for flerfunksjonsmaskiner og simultane femakslede maskiner, samt for automatiserte prosesser. Med avansert maskin- og programvarefunksjonalitet for rask bearbeidingshastighet og fantastisk overflatefinhet er Matrix 2 en meget godt valg for økt produktivitet.


Mazatrol Smart

Rask og enkel programmering for semikomplekse detaljer

Smart CNC forenkler programmeringen for enklere dreie-, frese-, bore- og gjengeoperasjoner. Perfekt for den nye operatøren som ønsker å starte produksjonen raskt og enkelt. Smart håndterer inntil fire akser og doble spindler.


Opplæring

Våre dyktige kursholdere arrangerer regelmessig programmeringskurs i Mazatrols ulike styresystemer. Vi tilpasser også kursene for dere og din bedrift. Les mer om kursene våre og ulike alternativer på kurssiden >>